Eenheid

De Notre Dame is een jeugdbeweging die zich inzet voor het beoefenen van scouting volgens de waarden die Lord Baden Powell bepleit, zoals respect, vindingrijkheid, wederzijdse hulp en de bescherming van de natuur.

Visie NOTRE DAME

 

De SU zet zich in om op lange termijn bij te dragen aan de UND. Daarom hebben we een doel bedacht in de vorm van waarden voor eenheid. De volgende waarden zijn een belangrijk onderdeel van alles wat we doen:

Contact

 

Als u vragen of opmerkingen heeft voor het personeel van de unit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen per e-mail op het volgende adres.

Kwaliteit, trots, UND

=> We willen van UND een eenheid maken die als voorbeeld dient voor ons allemaal om nog trotser te zijn om deel uit te maken van deze geweldige eenheid, de eerste eenheid van Notre Dame.

Een goed geoliede eenheid

=> We willen werken aan een goede organisatie en structuur van de eenheid om jaar na jaar de beste kwaliteit te kunnen garanderen ondanks het continue verloop van de leden van de verschillende personeelsleden.

  • Scouts altijd

=> Laten we bij alles wat we doen de waarden van scouting niet vergeten: wederzijdse hulp, vriendschap, respect voor de natuur enz.

Een goede voet aan de grond

=> We zouden graag zien dat de eenheid voor iedereen een oase van rust en welzijn is waar we altijd terug willen komen.

Communication = KEY

=> Zoals in elke organisatie, is communicatie fundamenteel voor het goed functioneren van onze eenheid. Daarom hechten we veel belang aan de communicatie tussen medewerkers, met de vzw en met leden en hun ouders.

Klant = koning

=> De eenheid bestaat dankzij en voor haar leden (en hun ouders). Het behoeft geen betoog dat deze altijd op de voorgrond moeten staan.

  • Facebook
  • Instagram Social Icon
Deze site is ontworpen met de
.com
website builder. Maak je website vandaag nog.
Nu beginnen